Trobades

Tot i que les trobades de penyes a les Terres de l’Ebre comencen l’any 1993 de forma oficial, hem de tenir en compte que l’any 1985 la Penya Barcelonista d’Ulldecona ja en va organitzar una, en la qual bàsicament participaren penyes del Montsià i del Baix Maestrat.

Des de l’any 1993 se celebren les trobades del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat i des de l’any 2013 les trobades de la Terra Alta i Ribera d’Ebre. Aquesta diferenciació de zones no vol dir que les penyes d’una zona no puguen participar en la de l’altra zona, més aviat tot el contrari, des de l’any 2013 totes les penyes de les Terres de l’Ebre participen bàsicament en totes les trobades.

L’any 1999, la Penya Barcelonista d’Alcanar també celebra una Trobada de Penyes del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat, però en no celebrar-ne cap més fins al 2004 i no portar un control d’aquestes trobades, es perd la numeració d’aquesta trobada.

De totes cal recordar la més gran, la 14a Trobada Mundial de Penyes que va organitzar la Penya Barcelonista Vicenç Piera de Sant Carles de la Ràpita l’any 1990.

En aquest apartat volem fer un recull i homenatge de totes les trobades que han tingut lloc a les Terres de l’Ebre.